Vores stuer

Vuggestue

Der er indrettet et legerum, med puder på gulvet og mulighed for forskellige legeaktiviteter, samt et rum med borde/stole, hvor børnene spiser, spiller spil eller udfolder sig kreativt. På væggene er der opsat spejl og bom ligesom der er en aktivitetsorm med forskellige udfordringer til aldersgruppen, samt udsmykning der løbende udskiftes. Vuggestuen har egen garderobe med udgang til legepladsen.

Der er indrettet pusleplads med hæve-sænke bord og god plads til, skiftetøj, bleer m.v.

Det tilstræbes at der tilknyttet to medarbejdere særligt til vuggestuegruppen, Børnene vil kende alle voksne i huset og der vil altid være kendte voksne til stede, idet vuggestue og børnehave åbner og lukker Børnehuset sammen.

Vuggestuegruppen vil arbejde med et mål, om at være ligeså hjemmelig som en dagpleje, men med uddannet personale i et professionelt pædagogisk miljø.

Til vuggestuegruppen har vi en ladcykel, så børnene kan komme på tur i nærområdet.

 

Børnehave

Børn i alderen ca. 2 år og 10 mdr. og frem til skolestart er tilknyttet børnehave gruppen.

På stuen er der faciliteter til forskellige aktiviteter. Vi har dukke-, lege og pudekrog, vi har et kreativt værksted,  og ikke mindst et stort opholdsrum med en interaktiv tavle. På væggene er der udsmykning, der løbende skiftes ud.

Børnehaven har egen garderobe med udgang til legepladsen.

Det tilstræbes at der er en gennemgående medarbejder på stuen fra morgen til eftermiddag. Børnene vil dog kende alle voksne og alle medarbejdere vil kende alle børn.

Dagsplan

Kl. 06.00   Institutionen åbner, mulighed for morgenmad frem til kl. 08.00
Kl. 08.00   Vi går på stuen, fri leg
Kl. 09.00   Samling, herefter pædagogisk aktivitet
Kl. 09.30   Formiddagsmad
Kl. 11.00   Middagsmad
Kl. 12.00   Alle børn ude

(Børn med behov sover til middag.)

Kl. 14.00   Eftermiddagsmad
Kl. 16.00   Alle børn i børnehaven.
Kl. 16.45   Institutionen lukker, fredag dog kl. 16.00.