Åbent hus

Fredag d. 9. juni kl. 14.30 -17.00

I år fylder Bandholm Børnehus 10 år som privat daginstitution.

Bandholm Børnehus har eksisteret i snart 60 år, både som vuggestue, børnehave og fritidshjem og i de sidste 10 år som privat 0-6 års institution.

Der er sket meget gennem årene. Mange børn har haft deres daglige gang i Børnehuset, og inden for de sidste 10 år har institutionen været gennem en rivende udvikling, hvor fokus i særdeleshed har været på udelivet, herunder Grønne spirer og Økologi.

Det vil vi gerne markere ved arrangementet ”Åbent hus”. Her vil være der være mulighed for at opleve din eller dit barns tidligere institution, få en snak med det pædagogiske personale, prøve nogle af de aktiviteter, som vi i dag tilbyder børnene i institutionen og møde nogle af dine gamle børnehavevenner.

Har du ikke haft tilknytning til Børnehuset, men har lyst til at opleve vores børnehus, se hvordan vi bringer Grønne spirer og Økologi ind i den pædagogiske hverdag, er du også velkommen.

Arrangementet er for de store og helt små, samt deres forældre og bedsteforældre, da der vil være aktiviteter for alle, så tag endelig hele familien med til en hyggelig dag.

Dagens program:

Kl. 14.45: Velkomst

Kl. 15.00: Aktiviteterne er åbne

  • Kigge ind i institutionen
  • Se billedarkiverne
  • Vand/kaffe/the og kage
  • Bål aktiviteter og andre aktiviteter, både i vores multihytte og på legepladsen

Kl. 17.00: Tak for i dag

 

Vi håber at se mange nye som kendte denne dag.

 

Med venlig hilsen

Aktivitetsudvalget, Bestyrelsen og det pædagogiske personale i

Bandholm Børnehus.