Pæd. lærerplaner

Pædagogisk lærerplaner 2020/2021 [ download ]

Pæd. lærerplanerBandholm Børnehus er en lille integreret daginstitution med 14 vuggestuepladser og 25 børnehavepladser.

Vi tilbyder et overskueligt, nærværende og trygt miljø. Børnehavegruppen og vuggestue-gruppen har egne afdelinger, med gode udfoldelsesmuligheder og grupperne har mulighed for at være sammen i det omfang de kan magte det.
Vi er beliggende i Bandholm på Midtlolland, i et naturskønt område i gåafstand til vand, eng og skov, hvilket vi benytter os meget af i det daglige pædagogiske arbejde.

På trods af de landlige omgivelser er der offentlige transportmidler lige uden for døren.
Vi har ny etableret gode og hyggelige udendørs legefaciliteter med masser af plads til fysisk udfoldelse, multihytte og ikke mindst en skøn have med frugttræer, frugtbuske, urte- og blomsterbede, som dyrkes økologisk. Børnene deltager i hele processen fra jord til bord.

Vores menneskesyn i Bandholm Børnehus bygger på, at hvert enkelt barn er unikt. En lille personlighed med forskellige ressourcer og udviklingsbetingelser. Vores vigtigste opgave er, at give hvert enkelt barn lige nøjagtig det nærvær, tryghed og anerkendelse det har brug for, så det kan møde verden med tillid og glæde. Dette sker i en tæt dialog med forældre.

 

Rapport “Evaluering af arbejdet med den pædagogiske læreplan ” marts 2023

[ download ]